Reviews


Heb je een bestelling geplaatst bij Juud's Creations? Dan zou ik het erg op prijs stellen als je hieronder jouw ervaring met Juud's Creations wilt delen, zodat andere (nieuwe) klanten een beeld kunnen krijgen van mijn producten & service e.d.

Dankjewel! 

Liefs,

Judith 

Reactie plaatsen

Reacties

Helena
7 maanden geleden

We hebben een klok en een zeepbakje besteld, zoo mooi geworden! Dankjewel judith! Als ik weer eens iets nodig heb, dan kom ik weer langs!

Anoniem
9 maanden geleden

Erg blij met mijn gepersonaliseerde onderzetters. Fijn contact gehad en de onderzetters voldoen volledig aan mijn wensen. Ook waren ze erg snel klaar en geleverd, super leuk ingepakt. Net een cadeautje. Heel erg blij mee! Dankjewel! Ik kom snel bij je terug!

Colinda
een jaar geleden

Vanaf begin tot einde een prettig contact gehad. Had haar de opdracht gegeven om mijn visitekaartje als uitgangspunt te gebruiken voor de kleuren.
Prachtig, boven verwachting mooi.
Zo blij met mijn gepersonaliseerde etagere

Tv.
een jaar geleden

Juuds Creations laatst op de markt gezien en wilde graag een andere kleur onderzetters, na goed mail contact en de kleuren waar ik kon uit kiezen is mijn bestelling gemaakt met de wensen die ik had opgegeven. Snelle bezorging en heel netjes verpakt. Bedankt en ben super blij mee!

Amber
2 jaar geleden

Helemaal blij met mijn onderzetters en zeeppomp. Het was snel klaar, mooi verpakt en snelle reactie.

Nita
2 jaar geleden

Het is echt zo leuk hoe je de bestelling met zorg verpakt dat is cadeautje op zich. Ontzettend leuk! Dankjewel. Super creatief ben je, succes, liefs Nita

Y.
2 jaar geleden

Heel erg blij met mijn bestelde plateau! Erg netjes ingepakt, snel verzonden en heel blij met het eindresultaat

Ilonka van Rijn
2 jaar geleden

De bestelde kaartjes zijn vandaag binnengekomen. Keurig verzorgd en verpakt. Blij mee. Gewoon wat aparte kaartjes op voorraad altijd makkelijk.

Ilonka van Rijn
2 jaar geleden

De website ziet er mooi uit, alles is duidelijk. Bestellen ging eenvoudig. We kijken uit uit naar de kaartjes.

Marleen
3 jaar geleden

Succes kanjer, trots op je mooie website. Xxx mama