Over mij


Even voorstellen

Ik ben Judith, het gezicht achter Juud's Creations.

Na het volgen van een zeer leuke handletterworkshop, ben ik begonnen met het maken van handletterkaarten voor familie & vrienden. Zo kon ik hen altijd een uniek, handgemaakt & persoonlijk kaartje sturen. Toen ik meerdere keren de vraag kreeg of ik mijn kaartjes ook verkocht, heb ik januari 2019 besloten een Facebookpagina aan te maken. Vanaf dat moment waren mijn kaarten dus eigenlijk voor iedereen te koop! 

Hoe ben je nou op de naam 'Juud's Creations gekomen?' Mijn naam wordt vaak afgekort van Judith naar Juud en omdat ik handgemaakte producten verkoop, werd het Juud's Creations! 

Weet je wat ik zo leuk vind aan handgemaakte kaarten? Dat jouw persoonlijke wens op een veel leukere manier overkomt dan via een berichtje. Maar vooral, dat je de handgemaakte kaarten helemaal kunt samenstellen naar jouw wens(en). Zo wordt het versturen & ontvangen van een handgemaakte kaart nog veel leuker & persoonlijker! Want zeg nou zelf, echte post is toch zoveel leuker?!

Op een gegeven moment was er veel meer te koop bij Juud's Creations dan handgemaakte kaarten, namelijk ook sieraden, servies, verjaardagskalenders, diverse accessoires en meer! Alles handgemaakt met veel liefde! Ook voor deze producten geldt, dat je ze helemaal kunt personaliseren naar jouw wens(en). 

Ik stond met mijn producten op een aantal markten, verder gebeurde de verkoop nog steeds allemaal via Facebook & Instagram. Maar mijn droom was al heel lang om mijn eigen webshop te beginnen. Ik wilde namelijk nog meer mensen enthousiast maken over mijn handgemaakte producten & nog meer mensen blij kunnen maken met handgemaakte kaarten en cadeautjes. En nu durfde ik eindelijk deze grote droom werkelijkheid te laten worden! 

Ik hoop je hiermee voldoende informatie gegeven te hebben over Juud's Creations en enthousiast gemaakt te hebben over mijn handgemaakte producten. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! 

Ik kijk er naar uit om met jouw bestelling aan de slag te gaan!

 

Liefs, 

Judith 


Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten? Like dan de Facebookpagina & volg mij op Instagram!